tiistai 22. marraskuuta 2011

Miksi puheenjohtajaksi?

Minut valittiin 19.11 (tyttäreni syntymäpäivänä!) Porin Yrittäjien puheenjohtajaksi, muutama on kysynyt miksi tuollaisen työn otit?

Olen inhottavasti vastannut miksi ei? Silloin olen saanut ihmisiltä vastauksen, että siinä on työtä ja se vie kaikki sinun vapaa-aikasi. Näihin olen vastannut, että ei yrittäjä työtä pelkää ja vapaa-aikana on hieno tehdä jotain älyllistä ja haastavaa.

Todellisia syitä on monia. Haluan edistää yrittäjyyttä, joka on nykyajan työntekijöillekin erittäin tärkeä taito. Haluan, että Pori on kasvava ja kehittyvä kaupunki, jossa yrittäjyys on arvossaan. Haluan tutustua mahdollisimman moneen erilaiseen ihmiseen (vaikka nimimuisti hieman pätkiikin) ja kuulla heidän mielipiteitänsä eri asioista.

Ihmisten kuunteleminen ja omien mielipiteiden vahvistaminen tai muuttaminen kuuntelun myötä, ja sitä kautta vaikuttaminen asioihin on niin antoisaa, että suosittelen puolueetonta yhdistystoimintaa kaikille ihmisille.

Porin Yrittäjät ry on 1400 yrittäjän järjestö, joten mielipiteitä riittää, yrittäjä tuntien, en voi aina olla kaikkien kanssa samaa mieltä, mutta paljon löytyy myös yhteisiä säveliä, sillä usein yrittäjien etu tarkoittaa myös koko yhteiskunnan etua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti